Altijd wind mee op de fiets

Motoren van de beste kwaliteit

P20 voorwielmotor

Alle PF mobilitty P20 modellen zijn uitgerust met een krachtige en stille 36V/250W voorwielmotor geproduceerd door het Deense bedrijf ProMovec. Dit is een absolute sterke en compacte motor met een planetaire versnellingsset (versnellingsnaaf) die zorgt voor een zeer aangenaam rijcomfort. Planetaire overbrenging (ook wel bekend als’epicyclische tandwieltrein’) is een aanduiding voor een bepaald productieprincipe met betrekking tot de versnellings-wijze , waarbij het ontwerp van de motor zorgt voor de overdracht van een hoog koppel.
De in het voorwiel gemonteerde motor werkt in combinatie met een Lithium-Ion accu, gepositioneerd naast de stoel boven de achteras. De batterij kan worden opgeladen terwijl deze op de fiets zit, of losgekoppeld opladen b.v. binnenshuis. Bij voorkeur moet het opladen plaatsvinden bij kamertemperaturen (d.w.z. 10 gr. tot ca. 30 gr.Celcius); dit zorgt voor een zo lang mogelijke levensduur van de batterij.
Het motor- en batterijsysteem is een Deens ontwerp en ontwikkeld waarbij de nadruk is gelegd op design en hoge kwaliteitsnormen.
De ondersteuning van de fiets vindt over een zogenaamd systeem van de snelheidsaandrijving plaats. Een sensor op de pedalen registreert de bewegingen en zorgt ervoor dat u de best mogelijke assistentie van de motor krijgt d.m.v. 5 ondersteuningsniveaus . Na keuze van het assist-niveau , wordt de snelheid geregeld in overeenstemming met het gekozen niveau. Het assistniveau komt dus overeen met 10 km/h. (assistniveau 5 tot 25 km/h.) De fabrikant noemt dit systeem “PAS” dat een afkorting is voor Pedal Assist System, ook wel een op rotatiesensor gebaseerd ondersteuningssysteem genoemd.
Alle accu’s van deze fabrikant worden”onder groene omstandigheden” geproduceerd. Maximale milieu-overwegingen worden door PF mobility hierin meegenomen. Met deze achtergrond in gedachte kunt u veel fietsplezier hebben van uw driewielfiets met behulp van een moderne, sterke en milieuvriendelijke motor en accu-systeem.

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)