DISCO Shimano Steps — 
Fiets met elektrische motor voor senioren en mensen met een beperking

Een DISCO fiets biedt u de vrijheid om beweging te nemen en uw dagelijkse bezigheden te doen in alle onafhankelijkheid en met een extra duwtje in de rug op het fietspad. Deze garantie heeft u dankzij onze eersteklas e-bike technologie, Shimano Steps E6100, die uw trouwe partner zal zijn op al uw fietsritten, waar ook.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Oudenbosch

En we zoeken de meest optimale oplossing voor u.

DISCO is aanbevolen voor wie loopproblemen of evenwichtsstoornissen heeft, onzeker is bij het op- en afstappen van een gewone fiets of voor wie gewoon eens een andere soort zitdriewieler wil.

Dit model geeft u een duwtje in de rug dankzij de krachtige, maar lichte motor, die ontworpen is voor een optimale krachtoverbrenging van de pedalen, zodat u een maximaal rijbereik en comfort heeft tijdens de rit. De harmonische en intelligente elektrische ondersteuning kunt u op het gevoel gemakkelijk bedienen. De actieradius met een volle accu is 45 km en bij gunstige wind- en weeromstandigheden is dit zelfs meer. Op de display ziet u het niveau van de accu, de snelheid, de afgelegde afstand en het niveau van ondersteuning op dat ogenblik.

De accu is afneembaar, waardoor u hem kunt opladen waar u dit wenst. In elke versnelling kunt u zelf de kracht van de motor instellen; hoe lager de kracht, des te verder u zal kunnen rijden. De motor wordt automatisch uitgeschakeld als u 25 km/uur rijdt.

Lees meer over de motor

Versnellingen volgens uw wensen:

  • Vrijloop met 5 versnellingen (manueel schakelen – standaard)
  • Vrijloop met 5 versnellingen ”DI2” (volautomatisch schakelen – extra)

Download specificatie

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)