DISCO MEDI Shimano Steps — 
Zitdriewielers voor volwassenen

Shimano Steps E6100 staat voor een uitstekende e-bike technologie en zal uw trouwe partner zijn op al uw fietsritten, waar ook. Combineer dit met onze DISCO MEDI en u krijgt alle vrijheid om beweging te nemen en uw dagelijkse bezigheden te vervullen – met een extra duwtje in de rug op het fietspad.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Oudenbosch

En we zoeken de meest optimale oplossing voor u.

De krachtige en lichte motor is ontworpen voor een optimale krachtoverbrenging met het oog op een maximaal rijbereik en comfort. De harmonische en intelligente elektrische ondersteuning is op het gevoel gemakkelijk te bedienen.

De actieradius bedraagt 45 kilometer als de accu volledig opgeladen is en bij gunstige weer- en windomstandigheden zal dit vaak meer zijn. Op de display aan het stuur ziet u het niveau van de accu, de snelheid, de afgelegde afstand en het niveau van ondersteuning en nog veel meer.

De accu is afneembaar, waardoor u hem kunt opladen waar u dit wenst.

Onderweg kunt u de motorprestatie regelen in 3 niveaus. De motor wordt automatisch uitgeschakeld als u 25 km/uur rijdt. De totale rijafstand die hierboven vermeld wordt, wordt groter als u op een lager niveau rijdt.

Lees meer over de motor

Versnellingen volgens uw wensen:

  • Vrijloop met 5 versnellingen (manueel schakelen – standaard)
  • Vrijloop met 5 versnellingen ”DI2” (volautomatisch schakelen – extra)

 

Download specificatie

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)