DUO Shimano Steps — 
Elektrische zitdriewieler voor volwassenen

Shimano Steps E6100 staat voor een uitstekende e-bike technologie en zal uw trouwe partner zijn op al uw fietsritten, waar ook. DUO geeft het dagelijkse leven van mensen met loopproblemen of een beperking een nieuwe dimensie.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Oudenbosch

En we zoeken de meest optimale oplossing voor u.

DUO is een tweepersoonsfiets voor mensen met een beperking, maar het is veel meer dan een fiets. DUO staat voor herwonnen vrijheid, wind in de haren, rode wangen en echte levensvreugde. DUO geeft het dagelijkse leven van mensen met loopproblemen of een beperking een nieuwe dimensie.

De krachtige en lichte motor is ontworpen voor een optimale krachtoverbrenging met het oog op een maximale radius en comfort. De harmonische en intelligente elektrische ondersteuning kunt u op het gevoel gemakkelijk bedienen.

De actieradius met een volle accu is 30 km en bij gunstige wind- en weeromstandigheden is dit zelfs meer.
Op de display aan het stuur ziet u het niveau van de accu, de snelheid, de afgelegde afstand, het niveau van ondersteuning op dat ogenblik enz.

De accu is afneembaar, waardoor u hem kunt opladen waar u dit wenst.

U kunt de motorsterkte zelf regelen in 3 niveaus in elke versnelling en de motor wordt automatisch uitgeschakeld als u 25 km/uur rijdt.

Lees meer over de motor

Versnellingen volgens uw wensen:

  • Vrijloop met 5 versnellingen aan de bestuurderskant en 7 Nexus versnellingen aan de passagierskant, beide manueel te schakelen (standaard)
  • Vrijloop met 5 versnellingen ”DI2” (volautomatisch schakelen) aan de bestuurderskant (extra) + 7 versnellingen (manueel te schakelen) aan de passagierskant

Download specificatie

You're using an old browser

Ohh no… We're sorry, but you are using a browser that is too old to show you everything that this site is capable of. What a shame.

Instead, we recommend that you use one of the browsers mentioned below.

Thank you, for your understanding.

(Not recommended)